DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Journal of Gastronomy Hospitality and Travel

Cilt: 1 Sayı: 2, 1.06.2018

Yıl: 2018

Makaleler

 

1. (Sustainable Development and Tourism in Turkey)

Yasin Emre Oğuz , Cüneyt Tokmak

Sayfa : 3-17
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

2. Food and Beverage Education and Scholars’ in Turkey

Rahman Temizkan , Duran Cankül , M. Çağatay Kızıltaş

Sayfa : 18-25
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

3. An Analysis on The Websites of Medical Travel Planners in Medical Tourism)

Saadet Pınar Temizkan , Seher Konak

Sayfa : 26-36
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

4. (Content Analysis of Internship Regulations of Tourism Bachelor’s Degree in Turkey)

Rahman Temizkan , Özlem Pekşen Arı

Sayfa : 37-44
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

5. (Use of Vınegar in Turkısh and Medıterranean Food)

Eren Altunbağ , Ebru Zencir

Sayfa : 45-54
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 1.02.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 1.06.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 23.07.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 31.12.2019